Identification area |
Level: | Document |
Archival Material Types: | Dossiers documentaires |
Ref. code: | D-18424 |
|
Information on content and structure |
Type du document (documentation): | article, coupure de presse, journaux |
Auteur (documentation): | Bernardin, Arnaud |
| Droz, Blaise |
Title: | Des box pour déguster une fondue : plusieurs nouveautés à l'Hôtel de l'Ours |
Sources: | Le Journal du Jura |
| Le Quotidien Jurassien |
Creation date(s): | 4/26/2014 - 9/10/2014 |
Collation: | 4 p. : ill. |
|
Zone du contrôle de la description |
Date(s) de la description: | 7/9/2015 |
|
|
Descriptors |
Entries: | Bellelay (Lieux\B) |
| Hôtel de l'Ours (Bellelay) (Organisations\Entreprise\H) |
| architecture (Matières\A) |
| patrimoine architectural (Matières\P\patrimoine) |
| tourisme (Matières\T) |
| restaurant (Matières\R) |
| Swiss Historic Hotels (Organisations\Entreprise\S) |
| Lerch, Pat (Personnes\L) |
| Saurer, Adolf (Personnes\S) |
|
Usage |
Permission required: | Aucune |
Physical Usability: | Sans restrictions |
Accessibility: | Public |
|
URL for this unit of description |
URL: | https://collections.m-ici.ch/detail.aspx?ID=40147 |
|
Social Media |
Share | |
|